top of page

KONTAKT OSS

Dersom du har spørsmål, eller ønsker å besøke vårt showroom, så er du velkommen til å sende oss en henvendelse på e-mail til                         

 

eller benytte skjema under.   

                            

Meldingen er mottatt.

SHIPPING

Ofte stilte spørsmål

Jeg finner ikke størrelsen min
Dersom du ikke finner din størrelse, så er det mulig å ta kontakt med oss for å undersøke om varen kan skaffes. Send oss gjerne en 

e-post / eller bruk skjemaet i boksen over.

 

 

Hvilke leveringsmuligheter har dere?

Vi sender våres varer med Bring og har normalt 3-5 fraktdager, så fremt alt er på lager. Enkelte stekninger kan ha noe lengre virkedager. Fast fraktpris på 70 kr, og gratis frakt ved kjøp over 1500kr. 

- Vi sender varer kun til adresser i Norge. 

- Du som kunde står selv ansvarlig for returkostnaden.

 

Hvordan returnerer jeg en vare?
Ønsker du å returnere en vare som du har kjøpt av oss, kan dette gjøres ved å fylle ut vårt returskjema og legge det vedlagt varen(e) du ønsker å returnere. Du kan også melde i fra om angreretten ved å sende oss en e-post på post@winzo.no. Varsel om returnering må skje innen 14 dager etter mottatt vare.
 
Varen(e) skal sendes tilbake i samme forpakning som den ble mottatt i. Det vil si at originalemballasjen må leveres sammen med varen, merkelapper hengende på, luktfri og uten merker. Det er selvfølgelig lov til å prøve varen på en forsvarlig måte. Du står selv ansvarlig for å returnere varene, og står derfor for returkostnaden. Ved retur så benytter du samme fraktemballasje som da du mottok varen.
 
Du finner vårt returskjema her.
Varene sendes til:

Winzo

Vækerøveien 8

0282 Oslo

tlf. 480 25 403 (må registreres ved retur)

Refundering 

Velger du å motta en refundering, så vil du motta beløpet for varen så snart vi har mottatt og behandlet returen. Dette vil normalt skje innen 14 dager etter at vi har mottatt returen. Spørsmål angående behandlingstid på returer kan stilles på e-post til oss. 

Varebytte 

Ønsker du å bytte varen i en annen størrelse eller farge, så gjøres dette ved å fylle ut returskjema og huke av for "bytte". Det forekommer fraktgebyr ved bytte av vare. Om ønsket størrelse eller farge ikke er i beholdning vil vi varsle deg om dette, og refundering vil skje dersom vi ikke klarer å skaffe ønsket produkt. Dersom du ønsker en annen vare, ber vi deg om å bestille denne på egenhånd og sende mottatt vare i retur på samme måte som forklart over. Tilbakebetaling vil skje som normalt. 
Er det noe du savner? Send oss gjerne en e-post, så hjelper vi deg :-)
Hilsen oss i Winzo Clothing Company

bottom of page